Mall
LP-Pressprelease TP

 

Ladda ned mallen här

Mall för pressmeddelande och pressrelease

Vår mall för pressmeddelanden hjälper dig ta fram budskap som sticker ut och når genom bruset. Det här kan du förvänta dig av mallen:

  • Vägledning steg för steg – så skriver du ett engagerande pressmeddelande
  • Viktiga element som du bör inkludera i alla pressmeddelanden
  • Förslag på “det lilla extra” som får ditt pressmeddelande att sticka ut

 

Fördelar med att använda en mall för pressmeddelanden

Spara värdefull tid

Vår mall guidar dig genom skapandet av pressmeddelanden, så du slipper lägga tid på formattering och organisering av innehållet. På så sätt effektiviserar du ditt arbete. Det är bara att följa vår struktur för att skapa ett pressmeddelande som lämnar avtryck – från en bra rubrik till en slagkraftig boilerplate.

Öka synligheten i media

Ett välstrukturerat pressmeddelande har större chans att plockas upp av media. Maximera din räckvidd och öka synligheten med ett professionellt pressmeddelande genom att använda vår mall. Dessutom speglar ett välutformat pressmeddelande ditt varumärke positivt inför såväl journalister som andra intressenter.

Användbart för alla nyheter

Vår mall kan användas för alla typer av budskap, vare sig det gäller nyrekrytering, partnerskap, produktlansering eller något annat. Detsamma gäller för branscher. Mallen fungerar lika bra oavsett om du är inom teknik, hälsovård, finans eller någon annan sektor.